Spring naar toolbar

Heeft, kent of bent u een ervaringsdeskundige patiënt?

Heeft, kent of bent u een ervaringsdeskundige patiënt?

Ervaringsdeskundigen gezocht voor het patiëntenpanel

De NOLK werkgroep ‘Samenwerken met patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten’ zoekt (ex)patiënten voor het patiëntenpanel.
Het patiëntenpanel zal in ieder geval twee keer per jaar samenkomen (live als de situatie het toelaat en anders via beeldbellen).

Er kunnen vragen ingediend worden door o.a. onderzoekers. Per vraagstelling wordt er dan bekeken wie uit het patiëntenpanel geschikt is hierin te gaan participeren. Het kan gaan om een langduriger project, maar ook om een keer een korte tekst per e-mail te beoordelen. Onkosten worden in principe vergoed.

Ervaringsdeskundige
Bent u een (ex)patiënt en zou u willen deelnemen aan het patiëntenpanel? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om aan de hand van bijgaand profiel een en ander over uzelf te vertellen en aangeven waarom u een aanvulling kunt zijn voor het panel? U kunt de tekst vervolgens zenden aan info@nolk.info  Er wordt daarna contact met u opgenomen.

Behandelaar
Heeft u een (ex)patiënt waarvan u als behandelaar denkt dat degene geschikt zou zijn om feedback te geven op zorg, onderzoek en kennisdeling?
Zou u degene dan willen vragen om eventueel deel te willen nemen aan het panel. Bij interesse kan degene dan, aan de hand van bijgaand profiel, een en ander over zichzelf vertellen en aangeven waarom degene een aanvulling is voor het panel.  De tekst kan vervolgens gezonden worden aan info@nolk.info en daarna zal contact worden opgenomen met de schrijver.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.